Woezel en Pip de film

Met kerst vinden we het leuk om onze kinderen ook een uitje cadeau te doen. Tijd samen doorbrengen is immers belangrijker dan vele cadeau`s onder de boom. Zo ging ik eerder al met Damiën naar de Peanuts film en afgelopen week was het eindelijk tijd om met Daelyn naar Woezel en Pip de film te gaan. Vandaag lees je er een verslag van op onze site.

Eerlijk is eerlijk: Ik heb nog nooit een filmpje van Woezel en Pip gezien. Daelyn had wel een puzzel en een boekje, dus ik wist wel hoe ze eruit zagen, maar dan heb je het ook gehad. Daelyn wilde echt heel erg graag naar de film toe dus toen de kerstman een kaartje had achtergelaten waar op stond dat ze samen met mij naar de Woezel en Pip film mocht, was ze niet meer te houden.

Het verhaal

Woezel en Pip zijn twee hondjes die in de Tovertuin wonen. Deze karakters zijn bedacht door Guusje Nederhorst en zijn perfect voor de peuter/kleuter leeftijd. In deze film gaan Woezel en Pip op zoek naar de Sloddervos. Er verdwijnen namelijk steeds meer spulletjes en dat vinden Woezel en Pip nogal vervelend. Als hun neefje Charlie komt, hebben ze ook nog eens hun pootjes vol aan hem.

Wat vonden we er van?

Persoonlijk vond ik Woezel en Pip hartstikke schattig. De karakters zien er lief en vriendelijk uit en het enige ‘enge’ ( de Sloddervos ) is op een leuke manier in elkaar gezet. Daelyn moest er zelfs een beetje om lachen.

Daelyn vond de film helemaal te gek. Ze zat helemaal in het verhaal en staarde onafgebroken naar het bioscoopscherm. Ze moest lachen om de streken van Charlie en was behoorlijk onder de indruk van de verdwenen spulletjes. Voor herhaling vatbaar dus.

Hebben jullie Woezel en Pip Op zoek naar de Sloddervos al gezien?

2 antwoorden op “Woezel en Pip de film”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *