Woezel en Pip in het theater

Vanaf nu zijn Woezel en Pip in het theater te zien met hun nieuwste show. We hadden de mogelijkheid om gisteren aanwezig te zijn bij de eerste show in Breda maar gezien mijn zwangerschap ( ik ben inmiddels 40 weken zwanger ) leek het me geen fantastisch idee om nog die kant op te reizen. Jammer, want ik was er graag bij geweest. Dochterlief had het zeer zeker leuk gevonden.

Woezel en Pip op zoek naar de sloddervos

Woezel en Pip hebben al jarenlang succes. Op zoek naar de sloddervos was een film die een paar jaar geleden draaide in de bioscopen. In dit verhaal komt neefje Charlie op visite bij Woezel en Pip en komen ze erachter dat er allemaal spulletjes verdwijnen. Waar zijn ze? En wie heeft ze meegenomen? Ze gaan op zoek naar de sloddervos en komen terecht in bijzondere situaties.

Ik heb deze film samen met Daelyn gezien een aantal jaar terug en ze vond hem erg leuk. Daarom vond ik het ook jammer dat we niet naar het theater konden om de gelijknamige musical te bekijken. Het was een mooi cadeau geweest, aangezien ze gisteren ook nog eens jarig was.

woezel-en-pip1

Verschillende locaties

Deze theatervoorstelling zal de komende maanden te zien zijn op verschillende locaties in het land. Op de site van Van Hoorne Entertainment kun je zien waar de shows precies zijn. De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Ik ben eerder met de kinderen naar theatervoorstellingen geweest en mijn ervaring is dat jonge kinderen geboeid zitten te kijken. Ook achteraf knuffelen of op de foto gaan met levensgrote knuffels is een must.

Heb je tickets gekocht voor een voorstelling dan kunnen je kinderen zich thuis al voorbereiden. Hoe ziet een sloddervos eruit? Ze mogen een tekening kleuren, knippen of plakken en deze voor de voorstelling bij de stand inleveren. Zo zijn ze er echt mee bezig.

Wat vind jij van Woezel en Pip?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *